عضویت آموزش کنترل و ترویج خدمات مهندسی گاز و آبفا ارتباط با بازرسان ارتباط با ریاست آمار آنلاین

  • به سایت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرزخوش آمدید.
  • شماره سامانه پیام کوتاه سازمان: 30008356
  • پست الکترونیک: info@alborz-nezam.ir
شنبه 1 اردیبهشت 1403 | 10:13

کد خبر : 7284

  • تاریخ انتشار :

  • 1397/10/10

تعداد بازدید : 3188 بار

همایش " ایمنی در برابر زلزله و کاهش خطرات ناشی از گاز و بلایای طبیعی" برگزار شد

1397/10/10

همایش " ایمنی در برابر زلزله و کاهش خطرات ناشی از گاز و بلایای طبیعی" با شعار" تدبیر در حوادث جهت کاهش خسارات در راستای اقتصاد مقاومتی"با همکاری اداره کل مدیرت بحران استان البرز و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز روز سه شنبه 4 دی ماه 97 در سالن میلاد کرج برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز در این همایش که به مناسبت فرارسیدن روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی و با هدف آشنایی مدیران ،عوامل اجرایی و مهندسان برگزار شد، موضوعات مختلف مربوط به پیشگیری از خسارات حوادث طبیعی به ویژه حوادث ناشی از نشست گاز پس از زلزله و آتش سوزی مورد بررسی قرار گرفت.        


                   

هدف از برگزاری این همایش آشنایی مدیران و عوامل اجرایی و مهندسان مکانیک با سیستم های پیشگیری از حوادث آتش سوزی پس از زلزله (شیر حساس به زلزله، شیرهای فیوزی گاز و دستگاه های آشکارساز نشت گاز متان و مونوکسید)و نحوه عملکرد این دستگاه ها و کاهش خسارات جبران ناپذیر به واسطه لوله کشی گاز شهری در ساختمان ها بود.

در ابتدای همایش مهرور مدیر کل بحران استان ضمن خوشامد گویی به میهمانان، با اشاره به شناسایی استان البرز به عنوان یکی از استانهای آسیب پذیر و قرارگیری بر روی خط زلزله بر اهمیت توجه جدی مدیران و عوامل اجرایی استان بر این مهم تاکید کرد.



در ادامه رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره  جانباختگان حادثه زلزله بم، با تاکید بر اینکه حوادث طبیعی عموما به خودی خود خطرناک نیستند، بر مدیریت مواجهه با بلایای طبیعی تاکید کرد و افزود: اگر ساختمان ها بر اساس اصول و ایمن ساخته شوند قطعا شاهد کاهش خطرات ناشی از وقایعی همچون زلزله خواهیم بود.

وی ضمن تاکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از خسارات، تاب آوری ساختمانها را یکی از مهم ترین اقدامات در این جهت برشمرد و بر نقش بسیار با اهمیت مهندسان در این خصوص تاکید کرد.




مهندس غلامی با اشاره به موضوعات مختلف دخیل در تاب آوری ساختمان همچون آیین نامه 2800 زلزله ، طراحی اصولی دیوارهای غیرسازه ای و اجرای ساختمان توسط مجریان دارای صلاحیت، ابراز امیدواری کرد با همدلی و تفاهم دستگاههای مسوول استان موضوع پراهمیت ساماندهی مجریان ساختمان و صدور شناسنامه فنی و ملکی ساختمان اجرایی شود.

بهمنی شهردار هشتگرد دیگر سخنران این همایش بود که در سخنانی بر اهمیت توجه جدی عوامل نظارتی ، اجرایی و مدیران استان، برای پیشگیری از خسارات و اندیشیدن تمهیدات لازم قبل از بروز بحران تاکید کرد.




در ادامه دکتر معصومی از پژوهشگران حوزه ساختمان و کارآفرین برترسال، با ارایه گزارشی از حوادث زلزله در ایران و جهان و بررسی و مقایسه آمار خسارات و تلفات ناشی حوادث بعد از زلزله همچون نشت گاز، آتش سوزی و حتی حوادث ناشی از عدم آشنایی مردم و حتی مسوولین با اصول و قواعد ایمنی در هنگام زلزله و بعد از آن، نکاتی را در خصوص انتخاب راهکارهای روزآمد در مورد نحوه برخورد عوامل انسانی در موقع بروز زلزله و دیگر حوادث طبیعی و کاهش خسارات جبران ناپذیر با بهره گیری از تجهیزات موجود مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین  نحوه عمل این تجهیزات و تکنولوژی بکار گرفته شده در آنها را برای حاضرین تشریح کرد.




در پایان نیز مهندس رحیمی مخترع و پژوهشگر در سخنانی به موضوع ایجاد نهایت ایمنی در زمان مصرف و راهکارهای مقابله با بحران در تاسیسات آب ، برق و گاز و حداکثر ایمنی و امکان حذف حادثه پرداخت.







نشریه نیارش

آب و هوا

همایش ها

اوقات شرعی